Categorii
Evenimente Botosani Stiri Botosani

INSTANTANEE CULTURALE BOTOSANENE – un proiect al tinerilor pentru tineri

Proiectul Cultural “ INSTANTANEE CULTURALE BOTOSANENE”

– a inceput cu workshop-uri si spectacole de dans

Sambata, 12 Mai 2012, orele 19.30, in fata Muzeului Judetean Botosani, a avut loc un flash mob de dans, in cadrul primei activitati „Danseaza in cartierul tau”,  din proiectul cultural artistic si de divertisment „Instantanee Culturale Botosanene”, realizat de Asociatia Culturala ARLECHIN Botosani si partenerii de proiect : Primaria Municipiului Botosani, Consiliul Local Botosani, Clubul Fotografilor Botosani, Asociatia „Dialog Deschis” si Directia Judeteana de Sport si Tineret Botosani.

Tinerii artisti, membri ai trupelor de teatru si dans de la Asociatia Culturala ARLECHIN Botosani au sustinut un spectacol de productie muzical – coregrafica, care a reusit sa fie o frumoasa surpriza si un moment de relaxare pentru publicul spectator. Pentru realizarea acestui eveniment au fost relizate workshop-uri de dans atat la Casa Tineretului Botosani, cat si la Stadionul Municipal din Botosani, unde au participat 58 de tineri de la cercurile de dans si teatru. La aceast instantaneu cultural au fost prezenti, domnul deputat Catalin Buhaianu , domnul viceprimar Catalin Alexa si domnul consilier local Volin Costin, acestia au felicitat tinerii prezenti pentru frumoasa initiativa de a realiza acest flash mob si de a dansa in spatiul public, urandule succes in cariera lor artistica.

Eveniment recomandat de catre Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente Botosani – www.organizatorievenimente.ro

 

De asociatiibtro

Asociatii &Fundatii Botosani - asociatiibotosani@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s